دنیای سلامتی

بهبودی کامل با سبک زندگی سالم

بررسی عوارض پس از بهبودی کووید-19

ابتلا به کووید-۱۹ یا ویروس کرونا می‌تواند پیامدهای جدی و خطرناکی برای فرد مبتلا داشته باشد، حتی پس از بهبودی از بیماری. این عوارض می‌توانند طیف گسترده‌ای از مشکلات جسمی و روانی را در بر گیرند که نیازمند توجه ویژه و مراقبت‌های پزشکی دقیق هستند. بنابراین، افراد پس از عبور از بیماری کووید-۱۹ باید تحت نظر و پیگیری مستمر پزشکان قرار گیرند تا از بروز عوارض جانبی احتمالی پیشگیری شده و در صورت بروز، اقدامات درمانی مناسب صورت پذیرد.

بررسی و ارزیابی عوارض و تاثیرات کووید-19 بر بدن و ذهن افراد مبتلا پس از درمان

دانشمندان همچنان در حال تحقیق و آزمایش برای شناسایی و ثبت علائم و عوارض ناشی از ابتلا به کووید-19 هستند. با توجه به اینکه عملکرد ریه ها به طور مستقیم تحت تاثیر این بیماری قرار می گیرد و منجر به تنگی نفس می شود، محققان همچنین دریافته اند که عوارض جانبی دیگری مانند تشنج، سکته مغزی و آسیب های مغزی نیز ممکن است پس از ابتلا به این بیماری رخ دهد.

عوارض جدی کرونا

عوارض جدی کرونا بعد از بهبودی

در حقیقت گزارشات نشان می دهد که بیش از 300 مطالعه از سراسر جهان به این نتیجه رسیده است که نا تعادلی های عصبی و نورولوژی در بیماران بستری شده به ویروس کرونا در بیمارستان یک مشکل اصلی دارد و آن هم هذیان گویی شدید است.

این پدیده معمولاً باعث توهمات شبانه، پارانوئید و سردرگمی می شود. معمولا افراد سال خورده بیش از دیگران در معرض تجربه این وضعیت قرار می گیرند اما پزشکان به تازگی به این نتیجه رسیدند که ممکن است که این مشکل همه سنین را درگیر کند، حتی کسانی که از قبل هیچ مشکل ذهنی نداشتند. محققان کشف کردند که 65 الی 75 درصد از بیماران مبتلا به کرونا در بخش آی سیو با مشکلاتی از جمله هذیان گویی درگیر هستند.

ویروس کرونا بعد بهبودی

مطالعه دیگری در این زمینه انجام شد و بیماران مبتلا به کرونا به دو دسته تقسیم شدند و تحلیل های مربوط به این آزمایش نشان داد که هذیان گویی بیش از یک هفته طول می کشد و در بیشتر موارد شدید است.

این افراد تشخیص دادند که تهویه مکانیکی خطر این مشکل را افزایش داده و بیمارانی که هذیان گویی شدید دارند، معمولاً در معرض مرگ بالاتری خواهند بود.

علاوه بر آن مسکن های قوی می تواند باعث کاهش قدرت حافظه هذیان گویی و توهم بشود که مشکلات بلند مدتی مثل اختلال اضطراب بعد از آسیب دیدگی و افسردگی را افزایش می دهد. بعضی از بیمارانی که در بیمارستان بستری هستند، به دلیل همین مشکلات نمی توانند خانواده خود را تشخیص دهند. به همین دلیل است که ساعات ملاقات بیماران کرونایی محدود شده است؛ البته فاصله گذاری اجتماعی دلیل اصلی ملاقات نکردن با بیماران است.

۸ ساعت پیش
رعنا
بیوگرافی

بهبودی کامل با سبک زندگی سالم
آرشیو موضوعی