دنیای سلامتی

بهبودی کامل با سبک زندگی سالم

دهان‌شویه‌ها و تأثیرات آن‌ها بر بهداشت دهان و دندان

دهان شویه محلول آبی غیر استریل است که عمدتاً به منظور رفع بوی نامطلوب دهان و ضد عفونی کردن آن مورد استفاده قرار می گیرد. این محصول به طور گسترده برای بهبود بهداشت و پاکیزگی دهان و دندان کاربرد دارد. دهان شویه ها با از بین بردن باکتری ها و میکروارگانیسم های مضر دهان، موجب تازگی و تمیزی دهان شده و در پیشگیری از بیماری های لثه و پوسیدگی دندان نقش بسزایی ایفا می کنند. استفاده منظم از این محصول می تواند سلامت دهان و دندان را ارتقا بخشد و از بروز مشکلات دهانی جلوگیری نماید.

در بررسی که پزشکان استرالیایی انجام داده اند آمده است که باکتری عامل سوزاک می تواند در گلوی فرد مبتلا وجود داشته باشد که از طریق شست و شوی دهان با محلول دهان شویه می توان رشد آن را متوقف کرد. به گفته متخصصان استرالیایی، نقش دهان شویه ها در از بین بردن برخی انواع باکتری ها موضوع جدیدی نیست، اما در این بررسی تاثیر این محلول در از بین بردن باکتری سوزاک مورد مطالعه قرار گرفت. اریک چو، یکی از متخصصان این مطالعه از مرکز سلامت ملبورن در استرالیا، گفت که میزان ابتلا به سوزاک در بین مردان استرالیایی طی پنج سال گذشته بیش از دو برابر شده است. همچنین طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از امراض آمریکا، در این کشور هم نرخ ابتلا به بیماری سوزاک در سال های اخیر افزایش یافته است.

دهان شویه

استفاده ازدهان شویه

همچنین محققان اظهار داشتند:مشخص نیست مقابله با باکتری سوزاک موجود در گلوی افراد مبتلا می تواند میزان عفونت سوزاک را در دیگر نقاط بدن از جمله مجرای ادرار کاهش دهد؟ با این حال نتایج مطالعات پیشین حاکی از آن است که وجود عفونت در گلو می تواند منبعی برای بروز عفونت در نقاط دیگر بدن باشد.

علاوه بر این، دهان شویه ها در کاهش فلور میکروبی دهان، پاک کردن باقی مانده مواد غذایی و ایجاد تازگی و طعم خوشایند در دهان موثرند.

۲ ماه پیش
رعنا
بیوگرافی

بهبودی کامل با سبک زندگی سالم
آرشیو موضوعی