افسردگی یکی از مشکلات شایع است که متأسفانه بسیاری از افراد از آن رنج می برند، اما به دلایل مختلف هنوز آگاهی کافی در این زمینه ندارند. این اختلال روانی دارای علائم و نشانه های مشخصی است که در صورت شناسایی به موقع، امکان درمان سریع تر و مؤثرتر آن وجود خواهد داشت. با آگاهی از این علائم و مراجعه به متخصصان، افراد مبتلا می توانند گام های مؤثری در جهت بهبود وضعیت خود بردارند و از این مشکل روانی رهایی یابند.
طبق اطلاعات موجود از سال 2019 در مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها، 4. 7 درصد جوانان بالای 18 سال افسردگی را تجربه میکنند که تقریباً از هر 6 تا، یک نفر را شامل میشود؛ که در طول زندگی به افسردگی دچار میشوند. هرچند ما گاهی احساس ناراحتی را تجربه میکنیم، اما افسردگی یک حالت متفاوت است که تأثیر متفاوتی هم بر افراد دارد. در این مقاله، قصد داریم که علل اصلی افسردگی را با شما به اشتراک بگذاریم و به طور جامع و گسترده به این موضوع بپردازیم.
طبق نظر متخصصان؛ افسردگی یک بیماری قابل درمان است و یک وضعیت ذهنی جدی محسوب می شود که احساس ناراحتی، ناامیدی، بی قراری، بیچارگی، منفی نگری، آشفتگی، اختلال خواب و اشتها، مشکلات تمرکز و دیگر علائم را در افراد به وجود می آورد که بیش از دو هفته طول می کشد. پس اگر هر یک از این علائم و احساسات را بیش از 2 هفته تجربه کردید باید به افسرده بودن خود شک کرده و به پزشک مراجعه کنید.
طبق اطلاعات موجود؛ هیچ آزمایش خونی نمی تواند افسردگی شما را اثبات کند و در نتیجه کار کمی سخت می شود و فقط باید علائم را مد نظر قرار دهید. پس بهتر است که به رفتار ها و حالت خودتان بیشتر توجه کنید تا متوجه شوید که افسردگی دارید یا خیر.
علت های مختلفی برای افسردگی وجود دارد. طبق نظر دکتر پولاک؛ عوامل مختلفی مانند:
طبق اطلاعات موجود در سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری ها اختلالات ذهنی مانند افسردگی و اضطراب می تواند بر اثر مشکلاتی مثل نارسایی قلبی، سکته و یا حمله قلبی به وجود بیاید.
پزشکان در این باره نظرات مختلفی دارند اما آن ها بر این عقیده هستند که ترکیبی از عوامل ژنتیکی، بیولوژیکی، محیطی و اختلالات روانی می تواند عامل ایجاد افسردگی باشد اما بیشترین علل افسردگی به ترتیب شامل موارد زیر می شوند: